Wat staat er op de planning?

Op dit moment staat er niets op de planning. Dat betekent niet dat jij niets kan gaan doen.  Loop jij vast en heb je behoefte aan een stap vooruit, misschien wel een coachtraject of een paar sessies? Je mag me altijd mailen of bellen om vrijblijvend kennis te maken.

Wil jij een workshop of training inplannen met een groep collega’s, vrienden, buren, dan kan dat. Dat kan een workshop of training zijn op onder andere het gebied van “Grenzen aangeven en bewaken”, “Op zoek naar jouw kwaliteiten”, “De eerste stappen naar rust in je hoofd”, “Timemanagement en keuzemanagement”.

Neem eens vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken. Je mag me mailen op info@d-coaching.nl.

Wat is geweest

Programma Jezelf in Balans

Op dinsdag 17 september is er weer een groep gestart.

Enkele reacties van deelnemers van voorgaande rondes:

‘Ik heb eindelijk het gevoel dat er kwartjes zijn gevallen’
‘Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam’
‘Ik durf te kiezen voor mezelf zonder me daar schuldig over te voelen’
‘Ik heb mezelf beter leren kennen’
‘Ik voel rust en heb veel meer vertrouwen in mijzelf gekregen’

Wil jij meer lezen over dit programma? Lees hier verder.

Programma Jezelf in Balans

Woensdag 24 april is er weer een volle groep gestart. 

De reacties van de deelnemers van deze groep zijn ook weer zo mooi.

‘Ik heb eindelijk het gevoel dat er kwartjes zijn gevallen’
‘Ik durf te kiezen voor mezelf zonder me daar schuldig over te voelen
‘Ik heb de stap gezet, voor mezelf, al voelt het nog heel wankel, maar ik heb het wel gedurfd’
‘Ik voel rust en heb veel meer vertrouwen in mijzelf gekregen’

We kijken hier met een mooi gevoel op terug, en ik weet zeker dat de deelnemers zelf een mooi vervolg kunnen geven met de basis die ze nu hebben.

Workshop Grenzen Aangeven

Merk jij dat je het heel lastig vindt om jouw grenzen aan te geven? Heb je mijn blog ‘Grenzen aangeven, hoe dan?‘ gelezen en herken jij je hier in? Weet jij eigenlijk wel waar jouw grenzen liggen?

Daarvoor heb ik op 27 maart 2019 de Workshop Grenzen Aangeven georganiseerd. En het was een groot succes. Een handjevol prachtige vrouwen, een fijne sfeer en mooie inzichten waarmee ze vooruit kunnen. 

Wat hebben we in deze workshop gedaan? We hebben ingezoomd op de grenzen van de deelnemers en we zijn aan de slag gegaan met de manier waarop je jouw grenzen kan bepalen. Daarnaast hebben we handvatten gecreëerd hoe je in het dagelijks leven jouw grenzen kan aangeven. Hierbij is communicatie een belangrijk instrument. Want het bepalen van jouw grens is punt één. Maar hoe ga je dit dan overbrengen op de ander?

Een interactieve avond met theorie, inzichten en rollenspellen. In een kleine veilige groep, zodat de deelnemers het maximale voor zichzelf eruit konden halen.

Heb jij ook interesse in deze workshop?

Laat het me weten, dan plan ik nog een avond. Misschien heb jij zelfs wel een aantal vriendinnen, buurvrouwen of moeders van school die hier allemaal wat aan kunnen hebben. Neem dan contact met me op zodat we een datum kunnen prikken!

Ervaringen

‘Ik ben bij de workshop Grenzen Aangeven geweest. Gewoon een klein groepje en dat is erg prettig. Het is ook fijn als je merkt dat je echt niet de enige bent die hier moeite mee heeft. Danielle neemt voor iedereen de tijd en speelt goed in op wat er besproken wordt. Deze avond heeft me in laten zien dat ik zeker al op de goede weg ben maar nog veel vaker mijn grenzen mag aangeven. En ook soms mijn grenzen nog moet zoeken. Als je het gevoel hebt dat iedereen over je grens gaat of dat je niet meer weet hoe je alles moet doen en je daar erg moe of nog erger (bijna) overspannen van wordt, dan denk ik dat een gesprek, traject, workshop of cursus met Danielle heel veel inzicht kan geven. En dat je daardoor zo groeit en jezelf meer gaat respecteren. Met uiteindelijke doel dat je je beter gaat voelen dan je je nu en waarschijnlijk al langer hebt gevoeld. En dat ben je waard toch? Dank je wel Danielle voor de fijne, leuke en leerzame avond!’
Door M.

Programma Jezelf in Balans

Start januari 2019 

In januari zijn de groepsbijeenkomsten gestart voor het programma Jezelf in Balans. In 3 maanden tijd ga je werken aan balans. Jezelf in balans brengen en balans in je leven aanbrengen.

Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten met verschillende thema’s. Daarnaast start ik met iedere deelnemer met een intakegesprek en een één op één sessie op het moment dat de deelnemer daar behoefte aan heeft.

Meer lezen over dit programma? Lees dan hier verder.

Bijeenkomst Bewuste Vrouwen

Thema: Perfectionisme

De bijeenkomsten op 24 oktober, 6 november en 22 november zaten vol en waren een succes. De Bijeenkomst Bewuste Vrouwen staat in het teken van jezelf. Omdat we allemaal druk zijn en onszelf in de waan van de dag vaak vergeten.

Thema

Met een klein groepje vrouwen zijn we aan de slag gegaan met een thema. Dit was voor de bijeenkomsten in oktober en november het thema Perfectionisme.

Wat doen we op zo’n avond?

We gaan op een creatieve manier in gesprek over het thema van de bijeenkomst. Wat betekent dit voor jou? Waar loop jij tegenaan? Hoe zou je dit anders kunnen doen?

Laat je inspireren door anderen, laat je prikkelen. Het is laagdrempelig, voel je welkom om aan te schuiven. Stel je open, laat je verrassen en verwonderen.

Ga met frisse energie weer naar huis en maak van jezelf een nog Bewustere Vrouw met de inzichten die jij mee neemt.

Ervaringen

‘Ik heb de bijeenkomst ervaren als een inspirerende avond met mooie verhalen en ervaringen. Het is fijn om te horen dat er meer vrouwen zijn die tegen dezelfde dingen aanlopen. Ik heb mooie inzichten gekregen. Bijzonder om te ervaren dat het fijn kan zijn om je verhaal en gevoelens te delen met wildvreemden. De inzichten die ik meenam zijn voor mij een eerste stap in de goede richting.’
Door San