Burn-out begeleiding

Je bent op, leeg. Je hebt geen energie meer, je voelt je ellendig, kunt niet meer logisch nadenken, niet meer tegen die drukte om je heen. Het is even helemaal op.

Je lichaam heeft letterlijk op de rem getrapt

En daar zit je dan. Hoe nu verder? Hoe kun je ervoor zorgen dat weer wat energie krijgt? Dat je weer in staat bent om fatsoenlijk boodschappen te doen. Een gesprek te voeren zonder dat je hoofd uit elkaar spat. Dat je weer vertrouwen krijgt in dat het ‘goed’ komt. Dat is waar jouw herstel mee begint. Met de kleine dingen. De spiraal keren zodat je weer omhoog kan klimmen.

Sterker uit je burn-out komen dan je je in jaren hebt gevoeld. Dat is wat ik zelf heb ervaren. Voor mij was het een enorme zoektocht en kon ik niet de begeleiding vinden die ik in mijn burn-out zo hard nodig had.

Wat ik toen niet kon vinden kan ik jou nu wel geven. 

Ik zie bij de vrouwen die ik één op één (heb) begeleid enorme stappen vooruit. Ik zie weer twinkeling in de ogen, ik zie weer energie, ik zie een andere lichaamshouding, ik zie vertrouwen in zichzelf en in de toekomst, ik zie deuren open gaan. Kortom, ik zie na een paar maanden compleet andere mensen voor mij staan.

Wat gaan we doen?

Een burn-out heeft niet één oorzaak. Het is een opeenstapeling van gebeurtenissen in je leven, (werk)stress, de manier waarop jij daarmee omgaat en hoe jouw brein dat verwerkt. Een burn-out heeft invloed op hoe jij in je vel zit, letterlijk je lijf, maar ook hoe mentaal fit jij bent en of je geluk voelt in je hart.

Je hoofd, je lijf en je hart. Die gaan we met elkaar verbinden. Dat ben jíj. En daar ligt de basis om die burn-out achter je te laten. En voor iedereen ligt de oorzaak en de balans anders, daarom is mijn begeleiding maatwerk. Jouw route waar ik de begeleiding op afstem.

En ik wil je dit vooral laagdrempelig aanbieden. Misschien denk je bij het woord ‘traject’ wel aan maanden ploeteren en zwoegen, een dal dat eerst nog dieper wordt dan het nu al is. Maar de ervaring leert dat je vanaf onze eerste afspraak stappen vooruit zet, dat je na onze eerste afspraak de spiraal omhoog inzet. Dat maakt het traject als een ware ontdekkingstocht, vol verwondering, inzichten, verbazing, met een lach en een traan.

Dit is ook voor jou weggelegd

Ervaring van M.

“Vanwege burn-out klachten heb ik contact opgenomen met Danielle voor een coaching traject. Ik heb tijdens dit traject veel inzichten gekregen in mijzelf, in wie ik ben en waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop. Het is zo verhelderend om jezelf beter te leren kennen! Van hieruit weet ik veel beter wat ik nu graag wil en neem ik stappen die ik anders niet had durven nemen. Dank je wel Danielle voor alle prettige gesprekken!”

Sessie en het traject

De één op één begeleiding starten we met een telefonische kennismaking. We zoomen in op waar jij tegenaan loopt en waar jouw behoefte aan begeleiding ligt. Ik geef je aan hoe ik jouw begeleiding zou willen insteken en wat hier de kosten voor zijn.

Als we samen aan de slag gaan dan starten we met een sessie van circa 1,5 uur, dit kan bij mij in Ruurlo, bij jou thuis of op een andere locatie. Je krijgt een pagina in mijn online leeromgeving waar ik ondersteunend materiaal op plaats. Dit zijn video’s en documenten die ik tijdens de sessies gebruik die ondersteunend zijn aan waar we samen mee bezig zijn.

Samen plannen we de volgende afspraak, dit kan trouwens ook tussentijds telefonisch contact zijn of contact via skype. Op maat, dus samen kijken we wat nodig is.

Indicatie van de kosten

De kosten van het traject zijn afhankelijk van de invulling die wij hier aan geven. Ik heb bijvoorbeeld trajecten van 5 of 6 sessies gedaan, waarbij we naast burn-out begeleiding ook een stuk loopbaancoaching hebben gedaan. Ik heb ook een traject gedaan van 3 sessies bij elkaar en 2 skype afspraken, of 2 sessies bij elkaar en 2 keer telefonisch contact waarbij het resultaat ook al was dat ze zoveel beter in haar vel zat en zelf weer de regie kon nemen. Ook kan een Reiki behandeling onderdeel zijn van het traject, zodat jouw lichaam qua energie weer in balans wordt gebracht. Er is van alles mogelijk.

Het tarief voor een sessie bedraagt € 75,-, dan heb je een indicatie wat de investering is voor een traject van bijvoorbeeld 3 of 5 sessies.

De burn-out begeleiding kan uiteraard ook worden ingezet in het traject dat jij opstart met jouw werkgever, de bedrijfsarts en arbodienst. Het belangrijkst is dat jij je laat begeleiden door iemand waar je vertrouwen in hebt.

Stel je open, laat je verwonderen

Ik heb me in mijn proces echt verwonderd, met open armen nieuwe inzichten tot me genomen. En dat heeft mij een ander mens gemaakt. Ik sta nu in mijn kracht, ik voel me sterk en vooral ook relaxed.

Wil jij dit ook?

Dan wil ik jou daar graag bij begeleiden. Omdat ik het jou ook gun om jezelf goed te voelen.

Zullen we met elkaar kennismaken?

De eerste stap is de belangrijkste, want daarmee zet je jezelf in beweging. En als je jezelf in beweging zet dan kom je verder. Dat hoeft niet eens met mij te zijn, maar wel voor jezelf.

Je kan jezelf in beweging brengen door onderstaand formulier in te vullen, of me te mailen op info@d-coaching.nl