Coaching

Veel vrouwen komen in hun leven op het punt dat ze vastlopen. Dat unheimische gevoel, het allemaal niet zo goed meer weten.

Dertigersdilemma, veertigersdilemma. Het gevoel van ‘is dit het nu?’ Niet lekker in je vel zitten maar er de vinger niet op kunnen leggen. Het plaatje klopt maar waarom voelt het niet lekker? Is dit het werk dat ik wil blijven doen? Door alle rollen als moeder, vriendin, werknemer, partner vraag je je af wie je zelf eigenlijk bent.

Wie ben jij? Wat maakt jou blij? Waar ben jij goed in? Wat past bij jou?

Daar gaan we mee aan de slag. We starten een ontdekkingstocht op weg naar…. vul maar in. We gaan op onderzoek uit. Zodat jij die neerwaartse spiraal kan keren en weer in de flow kan komen. Je leven passend maken bij jou. Dit klinkt heel drastisch maar het zit hem vaak in kleine dingen die door inzicht, moed en vertrouwen te veranderen zijn.

Word jezelf en sta aan het roer van jouw leven

Traject en sessies

De coaching starten we met een telefonische kennismaking. We zoomen in op waar jij tegenaan loopt en waar jouw behoefte aan begeleiding ligt. Ik geef je aan hoe ik jouw begeleiding zou willen insteken en wat hier de kosten voor zijn.

Als we samen aan de slag gaan dan starten we met een sessie van circa 1,5 uur, dit kan bij mij in Ruurlo, bij jou thuis of op een andere locatie. Je krijgt een pagina in mijn online leeromgeving waar ik ondersteunend materiaal op plaats. Dit zijn video’s en documenten die ik tijdens de sessies gebruik die ondersteunend zijn aan waar we samen mee bezig zijn.

Samen plannen we de volgende afspraak, dit kan trouwens ook tussentijds telefonisch contact zijn of contact via skype. Op maat, dus samen kijken we wat nodig is.

Indicatie van de kosten

De kosten van het traject zijn afhankelijk van de invulling die wij hier aan geven. Ik heb bijvoorbeeld een traject gedaan van 3 sessies bij elkaar en 2 skype afspraken, of 2 sessies wanneer je op het gebied van loopbaanontwikkeling begeleid wilt worden met 1 keer keer telefonisch contact. Er is van alles mogelijk.

Het tarief voor een sessie bedraagt € 75,-, dan heb je een indicatie wat de investering is voor een traject van bijvoorbeeld 2 of 3 sessies.

Gun jij jezelf die stap vooruit? 

Dan wil ik jou daar graag bij begeleiden.

Zullen we met elkaar kennismaken?

De eerste stap is de belangrijkste, want daarmee zet je jezelf in beweging. En als je jezelf in beweging zet dan kom je verder. Dat hoeft niet eens met mij te zijn, maar wel voor jezelf.

Je kan jezelf in beweging brengen door onderstaand formulier in te vullen, of me te mailen op info@d-coaching.nl 

Ervaring van anderen

Dit is de reactie die ik kreeg van E. een paar maanden na de sessie die we hadden omdat ze niet goed wist wat ze op werkgebied wilde:
“Tijdens onze sessie liet je mij op een gegeven moment visualiseren hoe mijn dag er uit zou zien als ik naar mijn nieuwe baan zou gaan. Dat wat ik toen voor me zag is werkelijkheid geworden. Het klopt helemaal met de baan die ik heb gevonden.”

“Omdat ik vastliep met mijn eigen gedachtes, ben ik ondersteuning gaan zoeken bij Danielle. Ik was veel aan het piekeren, had vaak negatieve gedachtes over mezelf en wilde alles perfect doen. Danielle reageerde begripvol en kon me helpen door me vanuit een andere blik naar mezelf en mijn gedachtes te laten kijken. Hierdoor kregen mijn gedachtes een positieve draai. Ik kan nu vaker trots zijn op mezelf en weet hoe ik de focus op het positieve kan leggen. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, waardoor het letterlijk voelt alsof er een last van mijn schouders af is gevallen. Ik kan het accepteren als het even niet gaat zoals ik zelf wil, want het kan nou eenmaal niet altijd top gaan. Dankjewel Danielle voor alles!”
Door Femke

“Danielle heeft mij ontzettend goed op weg geholpen. Na mijn carrière switch als makelaar had ik een mentor en coach nodig die mij zou bijstaan in mijn bedrijf. Hiervoor heb ik Danielle gevraagd en die was gelijk enthousiast. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen om alles op de rit te krijgen en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt en dat heeft goed gewerkt. Ook als ik vragen had beantwoordde Danielle die gelijk en keken we samen hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ik weet zeker dat er veel mensen vooruit geholpen kunnen worden door Danielle”
Door Monja Scholing, makelaar.