E.D.:

“Vanwege een burn-out ging ik op zoek naar wat mij zou kunnen helpen om mezelf terug te vinden. Via Facebook kwam ik zo ook het programma “Jezelf in Balans” van Daniëlle tegen. De titel sprak me meteen aan en nadat ik Daniëlle gesproken had wist ik dat dit wat voor me zou kunnen zijn. Na een heel prettig intake-gesprek waren er 6 avonden ingepland met een klein groepje deelnemers die net als ik ook de balans kwijt waren in hun leven, maar ieder op zijn eigen wijze. Danielle wist met haar prettige persoonlijkheid op een fijne, rustige manier de avond te leiden waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelde. Ik vond het fijn om te merken dat je voor elkaar een spiegel kunt en mag zijn. De eerste avond kreeg ik al zo’n inzicht dat het hele programma voor mij al geslaagd was. In het coachingsgesprek met Daniëlle na afloop van het programma liet ze mij visualiseren hoe mijn dag er uit zou zien als ik naar mijn denkbeeldige nieuwe baan zou gaan. Dat wat ik toen voor me zag klopt ook echt helemaal met de baan die ik inmiddels heb. Zo bijzonder! Ik kijk met dankbaarheid terug naar de gesprekken en avonden. Dank je wel Daniëlle!”

M.G.:

“Het programma Jezelf in Balans heeft mij inzicht gegeven over waar mijn onzekerheid vandaan komt en hoe ik dit aan kan pakken. Het heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken, handvatten gegeven om de sterke persoon die ik ben ook te zijn. Het heeft me geleerd hoe ik rust en ruimte in mijn hoofd krijg. Ik heb het programma als zeer positief ervaren. Met een klein groepje in een ontspannen huiselijke sfeer aan jezelf werken.”

M.:

“Vanwege burn-out klachten heb ik contact opgenomen met Danielle voor een coaching traject. Ik heb tijdens dit traject veel inzichten gekregen in mijzelf, in wie ik ben en waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop. Het is zo verhelderend om jezelf beter te leren kennen! Van hieruit weet ik veel beter wat ik nu graag wil en neem ik stappen die ik anders niet had durven nemen. Dank je wel Danielle voor alle prettige gesprekken!”

M.:

“Ik ben bij de workshop Grenzen Aangeven geweest. Gewoon een klein groepje en dat is erg prettig. Het is ook fijn als je merkt dat je echt niet de enige bent die hier moeite mee heeft. Danielle neemt voor iedereen de tijd en speelt goed in op wat er besproken wordt. Deze avond heeft me in laten zien dat ik zeker al op de goede weg ben maar nog veel vaker mijn grenzen mag aangeven. En ook soms mijn grenzen nog moet zoeken. Als je het gevoel hebt dat iedereen over je grens gaat of dat je niet meer weet hoe je alles moet doen en je daar erg moe of nog erger (bijna) overspannen van wordt, dan denk ik dat een gesprek, traject, workshop of cursus met Danielle heel veel inzicht kan geven. En dat je daardoor zo groeit en jezelf meer gaat respecteren. Met uiteindelijke doel dat je je beter gaat voelen dan je je nu en waarschijnlijk al langer hebt gevoeld. En dat ben je waard toch? Dank je wel Danielle voor de fijne, leuke en leerzame avond!”

Femke:

“Omdat ik vastliep met mijn eigen gedachtes, ben ik ondersteuning gaan zoeken bij Danielle. Ik was veel aan het piekeren, had vaak negatieve gedachtes over mezelf en wilde alles perfect doen. Danielle reageerde begripvol en kon me helpen door me vanuit een andere blik naar mezelf en mijn gedachtes te laten kijken. Hierdoor kregen mijn gedachtes een positieve draai. Ik kan nu vaker trots zijn op mezelf en weet hoe ik de focus op het positieve kan leggen. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, waardoor het letterlijk voelt alsof er een last van mijn schouders af is gevallen. Ik kan het accepteren als het even niet gaat zoals ik zelf wil, want het kan nou eenmaal niet altijd top gaan. Dankjewel Danielle voor alles!”

San:

“Ik heb de bijeenkomst over Perfectionisme ervaren als een inspirerende avond met mooie verhalen en ervaringen. Het is fijn om te horen dat er meer vrouwen zijn die tegen dezelfde dingen aanlopen. Ik heb mooie inzichten gekregen. Bijzonder om te ervaren dat het fijn kan zijn om je verhaal en gevoelens te delen met wildvreemden. De inzichten die ik meenam zijn voor mij een eerste stap in de goede richting.”

Monja Scholing, makelaar:

“Danielle heeft mij ontzettend goed op weg geholpen. Na mijn carrière switch als makelaar had ik een mentor en coach nodig die mij zou bijstaan in mijn bedrijf. Hiervoor heb ik Danielle gevraagd en die was gelijk enthousiast. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen om alles op de rit te krijgen en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt en dat heeft goed gewerkt. Ook als ik vragen had beantwoordde Danielle die gelijk en keken we samen hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ik weet zeker dat er veel mensen vooruit geholpen kunnen worden door Danielle”