Zullen we kennismaken?

Herken jij dit? Je voelt dat je op je tandvlees loopt, het lukt je niet meer zo goed om al die ballen in de lucht te houden, je bent moe. Het is allemaal niet meer zo leuk, je reageert steeds vaker snibbig, je lontje wordt korter. Je hoofd lijkt overvol en van overzicht is geen sprake meer. Je probeert alles zo goed mogelijk te doen, maar het. lukt. je. niet. meer….

Hoe nu verder? Wat kun je doen om weer lekker in je vel te komen? Om weer energie te hebben? Weer te kunnen genieten?

Laten we dan eens contact hebben. Even een kort telefoongesprek, gratis en vrijblijvend. Dan kun jij je verhaal doen, ik luister en samen kijken we welke stap je daarna zou kunnen zetten. Niets moet, alles mag.

Wat ik zie gebeuren bij de vrouwen die ik begeleid is dat de ogen weer gaan sprankelen, ze krijgen weer energie, er wordt zomaar ineens een afspraak bij de kapper gepland omdat ze daar zin in hebben, ze ontdekken waarom ze zo spaak gelopen zijn en hebben handvatten om dat toch ook wel weer heel eenvoudig om te draaien. Want soms zijn 2 of 3 sessies al voldoende om weer vooruit te kunnen. Echt een wereld van verschil.

Het enige wat je hoeft te doen is mij een mailtje te sturen op info@d-coaching.nl met jouw telefoonnummer, dan stemmen we af wanneer ik jou bel.

Voel je twijfel om zo’n stap te zetten? Stel jezelf dan eens de vraag ‘hoe ziet mijn leven er over een jaar uit als ik nu niets doe?’ Vul hem maar voor jezelf in. Wil je dat?
De eerste stap is vaak de moeilijkste, makkelijker kan ik hem niet voor je maken… 🙂

Oh ja, toch wel. Je mag ook onderstaand contactformulier invullen.