GRATIS training Perfectionisme, het kan ook anders!

Speciaal voor jou heb ik een gratis 3-daagse quick training ‘Perfectionisme, het kan ook anders!‘ gemaakt. Met deze training kun je jezelf in beweging zetten om jouw perfectionisme te doorbreken.

Voornaam*
E-mail:*

Er was een tijd dat ik maar wat trots was op mijn perfectionisme. Dat ik het zelfs als positieve eigenschap zag, en dat ook noemde toen mij tijdens een sollicitatiegesprek naar mijn positieve eigenschappen werd gevraagd.

Daar ben ik inmiddels wel op teruggekomen. Want juist dat perfectionisme heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf keihard burn-out heb gemaakt. Nu weet ik waar het fout ging, en waarom perfectionisme een sluipmoordenaar is. En dat wil ik graag met jou delen.

In deze training ontvang je van mij 3 video’s waarbij ik inzoom op het onderwerp perfectionisme. Ik geef je inzichten en ook concrete handvatten om jouw perfectionistische doen om te draaien. De eerste stap om perfectionisme achter je te laten.

Het enige wat jij hoeft te doen is je via onderstaand formulier aan te melden. Je wordt dan direct doorgeleid naar de eerste video.

Ja, ik meld me aan voor de quick training Perfectionisme, het kan ook anders!

Voornaam*
E-mail:*

Als je je aanmeldt dan word je direct doorgestuurd naar de eerste video. Ook ontvang je van mij de link naar de video’s per email. Houd je mailbox in de gaten, check anders ook even je spambox als ik niet in je inbox verschijn. Lukt het aanmelden niet? Mail me dan even op info@d-coaching.nl.

Jouw gegevens worden gebruikt voor emails behorende bij de gratis training Perfectionisme, het kan ook anders!. Daarnaast ontvang je van mij gratis inspiratie en tips om bewust te kunnen leven. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Meer informatie vind je in de privacyverklaring