Online Consult

We leven in een bijzondere tijd. Het Coronavirus zorgt ervoor dat alles wat zo vanzelfsprekend was dat ineens niet meer is. Dat alles wat maakbaar leek onder onze voeten is weggegleden. Dat de grip die we op ons leven hadden ineens volledig weg is. En daar is onzekerheid voor in de plaats gekomen.

En dat kan behoorlijk lastig zijn. Thuiswerken in plaats van tussen je collega’s, of werken in een vitaal beroep wat een enorme werkdruk met zich meebrengt. Kinderen die thuis aan hun schoolwerk zitten. Hoe combineer je dit allemaal? Hoe leid je dit in goede banen?

Praktisch gezien is punt één. Maar hoe handel je dit in je hoofd? Hoe zorg je er in deze nieuwe situatie voor dat je een ritme ontwikkelt dat bij jou past? Dat bij jullie als gezin past? Dat jullie elkaar niet voor de voeten lopen maar dit samen doen? En dat jullie elkaar niet in de weg zitten maar het kunnen zien als waardevolle tijd samen?

Dat valt allemaal niet mee. Zeker niet als je graag de controle hebt. Nu komt het op jezelf aan. Voel jij weerstand en protest in je lichaam? Of ben je in staat om het los te laten en mee te varen op alle golven waarin we nu leven?

Ik kan zeggen dat het mij lukt om het los te laten en mee te gaan met wat er om me heen gebeurt. Dat ons gezin best lekker draait terwijl alles ineens anders is. En daar kan ik jou ook bij helpen!

In een online consult van circa 45 minuten gaan we aan de slag met waar jouw grootste struggle op dit moment zit en hoe je dit kan ombuigen. Ik geef je handvatten, inzichten en tips zodat bij jou de druk van de ketel kan en je mee kan varen op de golven.

Blijf niet te lang struggelen, dat is echt zonde. 

Neem contact met me op en we plannen een online consult in. En omdat ik graag mijn steentje bijdraag in deze bijzondere periode zijn de kosten voor een consult van zo’n 45 minuten slechts € 45,-.

Je kan heel eenvoudig het contactformulier invullen. Spreken we elkaar snel?

Ervaring van anderen

Dit is wat er na 1 contactmoment al veranderde bij een client:
“De eerste avond kreeg ik al zo’n inzicht dat het hele programma voor mij al geslaagd was.” 

Dit is de reactie die ik kreeg van E. een paar maanden na de sessie die we hadden omdat ze niet goed wist wat ze op werkgebied wilde:
“Tijdens onze sessie liet je mij op een gegeven moment visualiseren hoe mijn dag er uit zou zien als ik naar mijn nieuwe baan zou gaan. Dat wat ik toen voor me zag is werkelijkheid geworden. Het klopt helemaal met de baan die ik heb gevonden.”

“Omdat ik vastliep met mijn eigen gedachtes, ben ik ondersteuning gaan zoeken bij Danielle. Ik was veel aan het piekeren, had vaak negatieve gedachtes over mezelf en wilde alles perfect doen. Danielle reageerde begripvol en kon me helpen door me vanuit een andere blik naar mezelf en mijn gedachtes te laten kijken. Hierdoor kregen mijn gedachtes een positieve draai. Ik kan nu vaker trots zijn op mezelf en weet hoe ik de focus op het positieve kan leggen. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, waardoor het letterlijk voelt alsof er een last van mijn schouders af is gevallen. Ik kan het accepteren als het even niet gaat zoals ik zelf wil, want het kan nou eenmaal niet altijd top gaan. Dankjewel Danielle voor alles!”
Door Femke