Over Danielle

Jarenlang leefde ik op de automatische piloot. Ik hield 1001 ballen in de lucht. Ik zorgde ervoor dat het mijn man en kinderen aan niks ontbrak. Ik streek alle kreukels glad. Ik had al een oplossing voordat een ander überhaupt het probleem zag. Nee? Dat woord kwam niet in mijn woordenboek voor.

En toen kwam op een mooie nazomerdag in augustus de man met de hamer. BAM. Ik was burn-out.

Op dat moment wist ik het direct. Nu ben ík aan de beurt. Ik wist dat het anders moest. Maar hóe dan? Dat was een hele zoektocht. Stap voor stap vielen de puzzelstukjes op zijn plek. En dat heeft mij volledig veranderd. Ik lééf weer!

Ik schreef een blog over de eerste periode van mijn burn-out. In ‘De man met de hamer: burn-out‘ kun je lezen hoe ik volledig uit het veld geslagen was.

In de tijd daarna ben gaan inzien dat ik mijzelf volledig heb uitgeput met het leven dat ik dacht dat ik moest leven. Ik deed wat ik dacht dat van mij werd verwacht. Maar wie was ik eigenlijk? Die vraag kon ik niet zo één, twee, drie beantwoorden.

Om nog maar niet te spreken van hoe ik mezelf al die jaren voor de gek heb gehouden door mijn hoofd te volgen. Alles wat ik deed was beredeneerd. Jarenlang zag mijn plaatje er perfect uit. Ik had gestudeerd, ik had een goede baan, een leuke man, een mooi huis, een leaseauto, twee zoons, ieder jaar op vakantie. Op papier klopte alles. Niks meer aan doen zou je zeggen.

Maar waarom voelde dat in mijn buik niet oké?

Op die nazomerdag in augustus wist ik dat ik mezelf nu eindelijk eens serieus moest gaan nemen. Dat ik de regie over mezelf moest gaan nemen.

Ik ben mezelf aan onderzoeken. Wie ben ik eigenlijk? Waar sta ik voor? Wat maakt mij gelukkig? Waarom past mijn perfecte plaatje blijkbaar niet bij mij? Wat past wel bij mij? Wat kan ik met mijn sterke intuïtie? Wat als ik daar naar zou gaan luisteren?

En vanaf het moment dat ik keuzes voor mijzelf ging maken en ging luisteren naar mijn intuïtie lag de wereld aan mijn voeten. Ik stopte met mijn werk, schreef me in voor een zelfontwikkelingstraining, ging naar een inspiratiedag voor ondernemers, deed een opleiding voor Reiki, was nieuwsgierig en leergierig en liet me door diverse mensen inspireren. Wat zou er mogelijk zijn als…..?

Ik heb mij volledig opengesteld. Wat er toen gebeurde hield ik niet voor mogelijk. Het ging stromen, er gingen deuren open. Flow. Nú weet ik wat dat is. Ik had me nog nooit zo sterk verbonden gevoeld met mezelf en wat ik deed. Het was ineens allemaal zo ontzettend logisch.

En het belangrijkste van alles, het voelde zo ontzettend goed.

Ervaringsdeskundige
Zo was het voor mij logisch dat ik iets met deze ervaring ging doen. Dat ik al mijn inzichten en bevindingen wil delen zodat andere vrouwen ook kunnen groeien.

En ik ben niet anders dan jij. Ik heb in mijn leven ook mijn portie ellende. Ik weet hoe het is om dierbaren te verliezen, om chronisch patiënt te zijn en afhankelijk te zijn van medicijnen. Ook in mijn leven is het niet alleen maar rozengeur, maar dit betekent niet dat ik bij de pakken neer ga zitten. In alles heb je de keuze welke draai jij eraan gaat geven. Ik weet nu dat ik voor mezelf het verschil kan maken.

Alles komt voor mij alles samen en ik vind het fantastisch dat ik dit kan inzetten om andere vrouwen te coachen en begeleiden in hun ontwikkeling. Zodat jij ook een stap verder kan komen in jouw ontwikkeling als mens. Onderzoeken, ontdekken, gaan staan voor wie je bent en jouw leven om jou heen invullen en creëren.

Dus ben ik op een missie. Chick on a mission! Ik wil zoveel mogelijk vrouwen in beweging brengen op weg naar een fijner leven. Dat ik vanuit mijzelf het leven van anderen een beetje mooier kan maken.

DANIELLE IN HET KORT:

  • Geboren in 1980
  • Moeder van 2 prachtige jongens (2008 en 2011)
  • Dol op lekker eten en een glas wijn
  • Volkswagen Polo maar ik pak liever de fiets
  • Heerlijk hooggevoelig
  • Getrouwd met Maarten
  • Reiki Master
  • Fijn wonend in de Achterhoek
  • Verliefd op Zweden
  • Maar het wordt toch meestal Zuid Frankrijk

Tijd voor verandering? 3 stappen om vooruit te komen

Een nieuw jaar is van start. Dat betekent dat we weer zo’n ijkpunt voorbij zijn, oftewel 1 januari. Hoeveel plannen ...
Verder Lezen

Stress en voeding. Ben jij lief voor jezelf?

Stress en Voeding. Ze hebben meer met elkaar gemeen dan je op het eerste oog zou denken. Want ons lichaam ...
Verder Lezen

Shoppen voor dat geluksgevoel

Hoe fijn is het om met goed gevulde tassen terug te komen uit de stad? Of met die boodschappenkrat vol ...
Verder Lezen