Training Perfectionisme Doorbreken

Er was een tijd dat ik maar wat trots was op mijn perfectionisme. Ik noemde het tijdens een sollicitatiegesprek zelfs als goede eigenschap van mezelf. Toen wist ik nog niet dat perfectionisme alles behalve een goede eigenschap is. Dat perfectionisme een gevaarlijke sluipmoordenaar is.

Want juist dat perfectionisme waar ik zo trots op was heeft mij de das om gedaan. Ik heb mezelf er keihard burn-out mee gemaakt.

Wat is perfectionisme?

Perfectionisme, wat is dat eigenlijk? Dat je alles goed wilt doen? Meer dan goed? Perfect? Dat je niet gaat voor minder? Nou nee, dat is niet de kern van perfectionisme.

Perfectionisme gaat nog een stap verder dan alles zo goed mogelijk willen doen. En juist die stap verder maakt dat perfectionisme ongezond en gevaarlijk is.

Perfectionisme is het alles perfect willen doen zodat je voldoet aan de verwachtingen. Dat je jezelf indekt voor wat de ander er misschien wel niet van vindt. 

Voldoen aan al die verwachtingen. Want er moet tegenwoordig zoveel, de lat ligt zo hoog in onze prestatiemaatschappij. We moeten steeds sneller, steeds beter, de lat moet steeds hoger. En dan merk je te laat dat dit allemaal ten koste gaat van jezelf. Hoe zorg je er voor dat je staande blijft? Dat je niet opgeslokt wordt door jouw leven? Maar dat je zelf aan het roer blijft staan?

Druk van de ketel, rust in je hoofd

Als jij met deze training aan de slag gaat dan zul je merken dat de druk van de ketel gaat. Je krijgt meer rust en ruimte in je hoofd. Je voelt je relaxter. En hoe fijn is dat?

Afgestemd op vrouwen zoals jij!

Deze training is voor een groot deel ontstaan vanuit de input van vrouwen die mijn bijeenkomsten over Perfectionisme hebben bijgewoond. Deze vraagstukken en ook dagelijkse dingen waar ze tegenaan lopen, en die voor velen heel herkenbaar zijn, heb ik gekoppeld aan inzichten die ik zelf in coaching, training en vanuit ervaring in mijn eigen proces heb opgedaan. Verschillende invalshoeken die jou in beweging zetten, zodat jij jouw perfectionisme kunt gaan doorbreken.

Wat biedt deze training?

In deze training Perfectionisme Doorbreken ga ik je verschillende kanten van perfectionisme laten zien. Je gaat vanuit verschillende invalshoeken zien waarom perfectionisme zo ongezond is en waar het toe kan leiden.

En het belangrijkste, ik geef je handvatten om met jouw perfectionisme om te gaan. Want perfectionisme uit zich voor iedereen anders. Jij gaat stap voor stap onderzoeken wat perfectionisme voor jou is en hoe zich dit uit. Je gaat aan de slag met verwachtingen, de druk van alledag. Vervolgens geef ik je handvatten hoe je dit kunt omdraaien, zodat je er jouw voordeel mee kunt doen.

Inzichten > Onderzoeken > Handvatten > Toepassen

De trainingsopzet

De training is online te volgen en bestaat uit een uitgebreide video en presentatie van mij met daarbij een werkboek met opdrachten zodat jij kunt inzoomen op jouw perfectionimse. Ik heb ook een aantal ondersteunende video’s en bestanden toegevoegd die inzoomen op onderwerpen die ik in de training behandel, waaronder een oefening om met je gevoel te spelen.

Wanneer jij je aanmeldt voor deze training ontvang je direct inloggegevens per mail en kun je direct met de training starten. De training is opgenomen in de online leeromgeving en staat een jaar tot jouw beschikking. Je kunt de training volgen op het moment dat het jou uitkomt en en je kunt het zo vaak bekijken als je zelf wilt.

Investering

Voor € 69,- heb jij direct toegang tot deze training en kun jij direct met jouw perfectionsime aan de slag gaan.

Jouw eerste stap zetten, laagdrempelig. Zodat jij binnenkort kunt zeggen ‘omdat goed genoeg ook perfect is’.

Je kunt je aanmelden door op het product te klikken en de stappen te volgen. Als je vragen hebt mail me dan op info@d-coaching.nl.

  • Training Perfectionisme Doorbreken (online)

    69.00