Voor wie

Veel vrouwen komen in hun leven op een punt dat ze vastlopen. Je loopt jezelf voorbij, het leven gaat in een sneltreinvaart en je hebt het gevoel dat alles je overkomt. Of je probeert al die ballen in de lucht te houden maar je houdt dit niet meer vol. Je bent moe, op. Misschien wijst alles al wel op een burn-out.

Misschien herken je dit wel:
-Je bent altijd bereid om te helpen, zegt nooit nee;
-Je denkt altijd eerst aan een ander en pas als laatste aan jezelf;
-Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen;
-Je voelt je gejaagd en ervaart stress;
-Je voelt je stiekem heel erg onzeker en twijfelt veel.

En daarmee ben je nog maar een schim van wie je was en wie je wilt zijn. Je bent niet meer die leuke partner, die spontane vriend(in). Je bent snibbig, moe, hebt een kort lontje.

Of je hebt ogenschijnlijk alles voor elkaar. En tóch voelt het niet goed. Maar je kan er de vinger niet op leggen waar het hem in zit. Het dertigersdilemma, veertigersdilemma, empty nest syndroom, midlifecrisis. Geef er maar een naam aan.

Misschien twijfel je op het gebied van werk. Is dit het werk dat je wilt blijven doen? Of je merkt dat je jarenlang hebt gezorgd voor jouw gezin, maar nu zij hun eigen weg gaan vraag je je af hoe je jóuw leven moet invullen. Wie ben je eigenlijk?

Hoe kun je er dan voor zorgen dat je die negatieve spiraal kunt keren? Dat je weer in die flow terecht komt. Dat je weer vooruit kan kijken met een warm gevoel in je buik en een glimlach op je gezicht? Dat je energie krijgt wanneer je denkt aan morgen.

Dat is waar ik jou bij kan begeleiden.

Onderzoeken wie jíj bent. Waarom jij vastloopt. Waarom het niet meer lukt om die ballen in de lucht te houden. Wat er niet aan jouw perfecte plaatje klopt om je happy te voelen. Rust in je hoofd terugbrengen, steviger in je schoenen staan. En van daaruit stappen vooruit zetten. En dan zul je versteld staan van wat er mogelijk is.

De eerste stap is de belangrijkste. En die kun je samen met mij nemen. Bel of mail mij zodat we gratis en vrijblijvend kunnen kennismaken. Gewoon even een kort telefoongesprekje en daarmee heb jij die moeilijke eerste stap gezet.